()
n
n

Transformational cupping,
een diepgaande behandeling

liggene bloem

Waar Happysage vooral om bekendstaat, is transformational cupping. Die diepgaande behandeling is een combinatie van eeuwenoude traditionele Chinese geneeskunde en moderne tools van reguliere cupping.


Na slechts één sessie voel je je zowel fysiek als mentaal al opgeladen. De cups die ik op je huid plaats, creëren met behulp van een pompje een vacuüm dat (spier)weefsel omhoog trekt.

Gifstoffen uit
je lichaam afvoeren

liggene bloem

Tijdens transformational cupping komt geblokkeerde energie vrij, wordt de balans in je lichaam hersteld en worden gifstoffen uit je lichaam afgevoerd. Ik hanteer de methode van Kim Cupping die nog intensiever, diepgaander en bijgevolg effectiever dan de klassieke variant is. Voordelen zijn onder andere dat:

n

Wetenschappelijk onderzoek wijst op een verband tussen oude patronen, gevoelens en gedachten en je huidige lichaamscellen. Je cellen kunnen namelijk (generationeel) trauma opslaan. Een valpartij of emotioneel zware periode in je leven komen in de vorm van onder meer spanning in je lijf vast te zitten. Ook bij traumaverwerking is transformational cupping dus een meerwaarde.

Bevorder je bloedcirculatie in enkele minuten

liggene bloem

In combinatie met manuele therapie masseer ik de huid, waarbij ik zowel mijn handen als de cups gebruik. Zo bevorder ik de bloedcirculatie in de behandelde zone en verlicht ik de gevoeligheid bij eventuele blauwe plekken die tijdens het proces kunnen ontstaan. Die plekken zijn volstrekt normaal en kunnen als een natuurlijke reactie op de behandeling voorkomen. Bovendien stimuleren ze je zelfhelende vermogen.

Gezonde voeding
voor een langdurig resultaat

liggene bloem

Het enige dat jou te doen staat, is tijdens de behandeling comfortabel op tafel te gaan liggen en na afloop je voedingspatroon in de gaten te houden. Ik kan dan wel de gifstoffen voor je afvoeren, maar een langdurig resultaat zal uitblijven als je ongezond eet.

Orthomoleculaire therapeuten onderstrepen het belang van evenwichtige voeding. Daarom richt ik mijn behandeling en advies specifiek op de noden van jouw lichaam. Klinkt het alsof je bij een transformational cupping gebaat zou zijn? Maak snel je afspraak of stuur een bericht voor meer informatie.

n

Een sessie vastleggen?

Maak vandaag nog een afspraak!

Een sessie vastleggen?

Maak vandaag nog een afspraak!